Motor-Forum: Online ontmoetingsplek voor motorrijdend NL

Motor-Forum: Online ontmoetingsplek voor motorrijdend NL Motorrijdend Nederland opgelet! Je hebt een motor maar niemand om mee te rijden? Kijk dan eens op Motor-Forum. Een ontmoetingsplek voor motorrijdend Nederland en maak motorvrienden vanuit alle windstreken. In Nederland zijn er duizenden mensen die motor rijden. Ze doen dit om files te ontwijken, uit passie voor het voertuig of puur voor de hobby. Op de motor zit je negen van de tien keer alleen. Om het motorrijden nog leuker te maken kun je contact zoeken met medemotorrijders.

Wat is Motor-Forum?

Motor-Forum is een Nederlandstalig forum voor alle Nederlandstalige motorrijders over de hele wereld. Het forum is een ontmoetingsplaats voor deze mensen waarop zij terecht kunnen met vragen, problemen verschillende andere acties. Ook voor een gezellige babbel ben je op Motor-Forum aan het juiste adres. Met zijn meer dan 75.000 geregistreerde gebruikers is er altijd wel iemand aanwezig. Let wel, Motor-Forum is geen chatsite.

Wat kun je doen op Motor-Forum

Motor-Forum is een actieve ontmoetingsplaats voor de Nederlandstalige motorrijder. Iedereen is welkom wiens passie motoren is. Over deze passie wordt in de verschillende delen van het forum gesproken. Om het forum duidelijk en overzichtelijk te houden is het opgedeeld in verschillende delen. Hieronder een korte beschrijving van alle onderdelen.

Algemeen

In het algemene deel van het forum worden gebruikers in de mogelijkheid gesteld allerlei motorgerelateerde zaken te bespreken met de medegebruikers. Er worden vragen over techniek gesteld, afspraken gemaakt voor gezamenlijke ritjes en grote ‘meetings’, je kunt er je reisverhaal posten of reisverhalen en plannen van anderen lezen. Tevens is er een stukje voor regionale topics. In deze topics kan iedereen zich melden uit de desbetreffende regio. Gewoon om gezellig te kletsen of om nieuwe motorvriendschappen te sluiten. In het Algemene deel is als laatst een stukje Offtopic. Het woord zegt het al, hier is de ruimte om te kletsen over allerlei onderwerpen die niet motorgerelateerd zijn. Hier zijn echter wel enkele regels aan verbonden. Een gebruiker mag niet alleen maar in het Offtopicgedeelte posten. Wat wil zeggen, een gebruiker moet ook een serieuze inbreng op het forum hebben.

Motoren

In het gedeelte over motoren worden alle soorten motoren besproken. Van Sportmotor tot chopper, van zijspan tot Streetfighters en van 25kw tot toermotoren. Voor alle soorten motoren is een eigen stukje aangemaakt zodat medegebruikers het onderwerp van hun keuze snel kunnen vinden.

Motorsport

Onder de kopjes van het gedeelte Motorsport kun je alle topics vinden over de motorsport. Van amateurwedstrijd tot het echte werk van de MotoGP.

Gezocht en gevonden

De naam zegt het al. Ben je ergens, motorgerelateerd, naar op zoek? Plaats een oproep en de medegebruikers zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wat kun je nog meer met Motor-Forum

Motor-Forum is niet alleen maar een forum waarop gekletst wordt. De gebruikers van Motor-Forum organiseren ook tweemaal per jaar een MegaMeeting. Deze meetings worden meestal gehouden op grote parkeerplaatsen aangezien motorrijdend Nederland massaal uitrukt en bijeen komt. Vaak komen er dan wel meer dan 1000 mensen naar de bijeenkomst.

Sinds kort heeft Motor-Forum ook haar eigen profielensite á la Hyves. Op Motorstek kan iedere Motor-Forum-gebruiker zijn of haar profiel aanmaken en berichten plaatsen bij ‘vrienden’.

Wat kost Motor-Forum

Het Motor-Forum is geheel gratis. Je wordt gebruiker als je je aanmeldt op de site. Iedereen mag posten maar er wordt streng op toegezien dat iedereen netjes en correct blijft. De verschillende moderators hebben alles goed onder controle.

Ondanks dat Motor-Forum gratis is, kan een gebruiker en voor kiezen om Donateur te worden. Voor 10 euro per jaar kun je het Motor-Forum sponsoren.
© 2009 - 2024 Dekonink, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De Hybride MotorSteeds meer mensen kiezen voor een zuinige hybride auto. Deze wordt aangedreven door een zuinige hybride motor. Deze mot…
Motor-Babes: Vrouwen met een passie voor motoren!Motor-Babes: Vrouwen met een passie voor motoren!Voor vrouwen met een passie voor motoren en die op zoek zijn naar veel gezelligheid! Dan ben je op zoek naar de motor-ba…
AC Cobra: een Engelse klassieke sportautoAC Cobra: een Engelse klassieke sportautoAC? Is dat een automerk? Jazeker! En wel uit Engeland. De AC Cobra (in productie tussen 1961-1966) is misschien wel het…
Motor kentekenplaat: alles wat u moet wetenMotor kentekenplaat: alles wat u moet wetenEen kentekenplaat voor een motor bestellen. Waar moet u op letten? Wat zijn de kosten? Wat zijn de kenmerken van zo'n mo…

Oldtimer bromfiets: rolaandrijversHulpmotoren met rolaandrijving waren rond 1950 mateloos populair in Nederland. Men was in die naoorlogse jaren toe aan g…
Zündapp, de geschiedenisZündapp, de geschiedenisHet Duitse brommer- en motormerk Zündapp, iedereen kent het merk zündapp wel, jong en oud of u bent zelf vroeger in het…
Bronnen en referenties
  • www.motor-forum.nl
Dekonink (32 artikelen)
Laatste update: 30-03-2009
Rubriek: Auto en Vervoer
Subrubriek: Tweewieler
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.