InfoNu.nl > Auto en Vervoer > Vliegen > Je vliegticket boeken aan de hand van je budget bij Qfly.nl

Je vliegticket boeken aan de hand van je budget bij Qfly.nl

Je vliegticket boeken aan de hand van je budget bij Qfly.nl Als je met het vliegtuig op vakantie wilt gaan heb je normaal gezien een bepaalde reisbestemming in gedachten. Op het internet kan je dan op zoek gaan naar het goedkoopste vliegticket voor die bestemming. Maar als je er nog niet echt uit bent waar je naartoe wilt, dan is er een andere mogelijkheid. Op de website Qfly.nl kan je uitzoeken welke bestemmingen er allemaal binnen jouw budget liggen. Aan de hand van een ingegeven maximumbedrag zal Qfly.nl dan beschikbare vliegtickets voor jou vinden. Hoe kan je handig een vliegreis boeken die perfect rekening houdt met je budget?

Vliegtickets vergelijken

Als je op vakantie wilt gaan heb je meestal een bepaalde reisbestemming in gedachten. Via het internet kan je dan op zoek gaan naar het goedkoopste vliegticket om die bepaalde vliegbestemming te bereiken. Online zijn er immers tal van websites waarop je vliegtickets voor een gekozen bestemming kan vergelijken. Denk maar aan www.vliegtuigtickets.com, www.zonbon.nl of www.skyscanner.net. Bij deze websites zal het eerste gegeven om in te voeren de vliegbestemming zelf zijn, waarna je de mogelijke prijzen van vliegtickets zal kunnen vergelijken.

Vliegticket en budget

Maar het kan ook anders: stel je wilt op reis gaan en je twijfelt nog tussen enkele bestemmingen. Het enige waar je absoluut rekening mee wilt houden is de maximumprijs van je vliegticket. Je beschikt over een bepaald budget voor je vakantie dat je niet wilt overschrijden. Dan kan je terecht bij Qfly.nl.: dit is een website die uitgaat van een maximumprijs om een gepast vliegticket te zoeken. Hier geef je dus eerst je maximumprijs in, waarna alle mogelijke vliegbestemmingen volgen die dat bedrag niet overschrijden.

Hoe vliegtickets zoeken bij Qfly.nl?

Stappen

Om op Qfly.nl op zoek te gaan naar een vliegticket naargelang jouw financiële wensen, ga je als volgt te werk:
  • je geeft een maximumbedrag op voor je vliegticket
  • je geeft een vertrekluchthaven op
  • je geeft de straal rond die vertrekluchthaven op waarbinnen naar andere luchthavens gezocht mag worden
  • je geeft de periode op waarbinnen je wilt vertrekken
  • je geeft ook de dag op dat je wilt terugkeren
  • ook kan je je flexibiliteit opgeven wat de terugreis betreft
  • tenslotte geef je je budget op

Totaalbedrag

Aan de hand van die gegevens zal Qfly.nl dan zoeken naar welke bestemming je voor dat bedrag zal kunnen vliegen. In dat totaalbedrag zijn meegerekend: de totale kosten van de heen-en terugreis, de bijkomende reserveringskosten en de taksen. Er duiken dus niet plots bijkomende kosten op wanneer je de daadwerkelijke betaling uitvoert.

Qfly.nl: voordelen

Aanbod

Deze vorm van reserveren van vliegtickets heeft het voordeel dat je een goed beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn voor jouw budget, en dit zowel wat de bestemming betreft als de duur van je reis. Je krijgt op die manier een uitgebreid aanbod van vliegtickets voor jouw budget, en dit alles binnen de perken van je budget. Je hoeft dus niet onnodig een te hoge prijs te betalen omdat je niet op de hoogte was van goedkopere mogelijkheden voor je bestemming. Qfly.nl heeft die goedkopere vliegtickets dan immers voor je uitgezocht.

Avontuur

Bovendien is dit een leuke manier voor de op avontuur gerichte reizigers onder ons, die nog niet meteen weten waarheen als de vakantie voor de deur staat. Zo kan je je aangenaam laten verrassen als het aankomt op eventuele reisbestemmingen: je kan het idee krijgen om naar een bepaalde plaats op reis te gaan waar je voordien misschien nog helemaal geen rekening mee had gehouden. Door improvisatie een kans te geven maak je je reis dus een heel stuk onvoorspelbaarder en ongetwijfeld ook boeiender dan wanneer je alles netjes had gepland.

Lees verder

© 2010 - 2020 Verdanov, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Goedkope vliegtickets boeken: waar en waarom?Goedkope vliegtickets boeken: waar en waarom?Goedkope vliegtickets: goedkoopste vliegvakanties boeken. Vliegen kan steeds goedkoper. Via internet zijn er diverse aan…
Goedkope vliegtickets naar CasablancaGoedkope vliegtickets naar CasablancaCasablanca is een van de populairste vliegbestemmingen in Marokko. Het is daarom van belang om te weten hoe je aan goedk…
Goedkoop vliegen naar Alicante, SpanjeGoedkoop vliegen naar Alicante, SpanjeAlicante is een populaire vliegbestemming voor Nederlandse vakantiegangers. Het is daarom van belang om te weten hoe je…
Met weinig budget toch op vakantieMet weinig budget toch op vakantieBen jij de koude dagen en het slechte weer ook zo zat? Maar heb je niet veel geld beschikbaar voor een vakantie. Geen no…
Boek de goedkoopste vlucht voor je reisWie van reizen houdt kan haast niet wachten tot de vakantie er is om de koffers te pakken en eropuit te trekken. Maar re…
Bronnen en referenties
  • http://www.qfly.nl/, bezocht op 15/09/2015.

Reageer op het artikel "Je vliegticket boeken aan de hand van je budget bij Qfly.nl"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Verdanov
Laatste update: 29-09-2016
Rubriek: Auto en Vervoer
Subrubriek: Vliegen
Special: Goedkope vliegtickets
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!