Parkeren Schiphol: goedkoop auto parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol: goedkoop auto parkeren Schiphol Parkeren op Schiphol zelf kan eenvoudig via Schiphol Smart Parking. Echter, hier moet je altijd erg vroeg van tevoren reserveren en loop je een grote kans dat het parkeerterrein vol is. Bovendien is het nog erg duur en moet je ook nog met je bagage naar de vertrekhal per bus. Gelukkig dat er daarom goede, voordelige alternatieven zijn, met service, die in dit artikel worden besproken.

Goedkoop parkeren Schiphol

Rond Schiphol zitten diverse parkeerbedrijven verspreid waar u tegen veel lagere tarieven uw auto kunt parkeren dan op de luchthaven zelf. U kunt hier terecht voor kort parkeren (zeg maar tot en met 7 dagen) maar ook voor lang parkeren, vanaf 7 dagen (long parking).

Prijzen Parkeren Schiphol

Voor kort parkeren gelden bij de meeste alternatieve parkeerbedrijven vaste bedragen. Lang parkeren geldt een bedrag per dag. Deze tarieven gelden dan vanaf dag 1 dat u parkeert. Let erop dat deze tarieven door het jaar kunnen wisselen, aangezien het natuurlijk in sommige perioden van het jaar door vakanties het drukker kan zijn.

Een handige vergelijking website voor de prijzen is www.schipholparkeren.nu.

Hoe gaat het parkeren in zijn werk

U reserveert online via de website van een parkeerbedrijf en brengt uw auto op de gewenste dag. Via een kleine personenbus wordt u dan van die locatie naar de luchthaven gebracht. De autosleutels inleveren is vaak niet nodig, bij sommige bedrijven echter noodzakelijk. Na de reis Schiphol belt u het parkeerbedrijf weer op. U wordt dan weer opgehaald bij een locatie die vooraf met u is afgesproken. U wordt dan met uw bagage bij de auto afgezet en u kunt uw reis naar huis vervolgen.

Locaties rondom Schiphol

De locaties zijn verschillend maar liggen nooit ver weg van Schiphol af. Zo hebben de meeste parkeerbedrijven een terrein in Hoofddorp of Aalsmeer (bereikbaar via snelweg A4). U wordt dan binnendoor via de dienstweg van Schiphol naar de vertrekhal gereden. Let er wel op dat als u heeft geboekt, rekening moet houden met files naar de parkeerplaats toe. In de Randstad is het altijd erg druk en vliegtuigen wachten niet!

Valet auto parking

Bij de meest luxe bijeenkomsten is het al een gewoonte geworden: valet parking. Zo ook op Schiphol. U brengt uw auto direct naar de vertrekhal, alwaar u de sleutel overhandigt aan een parkeerbedrijf. U kunt gelijk gaan vliegen, terwijl uw auto voor u naar een parkeerplaats wordt gebracht. Bij aankomst na de reis, staat uw auto alweer klaar en kunt u direct naar huis rijden.

Andere services parkeren Schiphol

Een aantal parkeerbedrijven biedt u nu extra's aan die u extra werk uit handen nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld vaak terecht voor:
  • Uw auto laten wassen.
  • Schadeherstel laten uitvoeren terwijl u op vakantie bent (bijvoorbeeld een sterretje in uw voorruit).
  • Grote of kleine beurt uitvoeren.
  • APK verlengen.

Overdekt parkeren

Indien u wenst kunt u bij de meeste parkeerbedrijven rond Schiphol al dan niet tegen meerprijs uw auto overdekt parkeren. En of deze services allemaal de moeite waard zijn? Op bovengenoemde vergelijking website kunt u recensies lezen of een recensie achterlaten. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar natuurlijk ook de kwaliteit! Die kan natuurlijk het beste door de consument, u dus zelf, bepaald worden.
© 2010 - 2020 Victorho, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Auto slim parkeren bij een vliegveld in 2020Auto slim parkeren bij een vliegveld in 2020In 2020 goedkoop uw auto parkeren bij een vliegveld in Nederland? Wat zijn de mogelijkheden, waar laat u uw auto bij een…
Eindhoven Airport: wagen parkeren nabij vliegveld EindhovenEindhoven Airport: wagen parkeren nabij vliegveld EindhovenEindhoven Airport is de officiële naam van de vliegbasis van het Brabantse Eindhoven. Vanaf dit vliegveld bieden tal van…
Parkeren nabij luchthaven "Rotterdam The Hague Airport"Parkeren nabij luchthaven "Rotterdam The Hague Airport"De luchthaven van Rotterdam is een relatief bescheiden luchthaven in vergelijking met Schiphol. Toch is Rotterdam stilaa…
Parkeren bij Rotterdam The Hague AirportParkeren bij Rotterdam The Hague AirportGa je op vakantie en vlieg je vanaf Rotterdam The Hague Airport? Dan heb je er alles aan gedaan om goedkoop te kunnen vl…

Opleiding tot pilootOpleiding tot pilootVliegen is een van de meest veilige manieren van transport, want er gaat zelden iets mis. Om piloot te worden heb je dus…
Rotterdam The Hague Airport, een vliegveld met klasseRotterdam The Hague Airport, een vliegveld met klasseRotterdam The Hague Airport is de nieuwe naam van het vliegveld wat bij de meeste mensen nog bekend staat als Vliegveld…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Photocello, Pixabay
  • Vergelijkingssite van parkeerbedrijven: www.schipholparkeren.nu
  • Website van Schiphol zelf: http://www.schiphol.nl/Reizigers/VanNaarSchiphol/Parkeren/SchipholSmartParking.htm
  • Websites diverse parkeerbedrijven rond Schiphol

Reageer op het artikel "Parkeren Schiphol: goedkoop auto parkeren Schiphol"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Victorho
Laatste update: 23-01-2016
Rubriek: Auto en Vervoer
Subrubriek: Vliegen
Bronnen en referenties: 4
Schrijf mee!