InfoNu.nl > Auto en Vervoer > Vliegen > Goedkoop vliegen vanaf Bremen: maatschappijen

Goedkoop vliegen vanaf Bremen: maatschappijen

Goedkoop vliegen vanaf Bremen: maatschappijen Wie in Noord-Holland of in Zeeland woont zal niet snel denken aan Bremen als vertrekpunt voor de vakantie. Voor mensen die in het noorden van het land wonen kan het echter zeer aantrekkelijk zijn. De afstand is goed te doen en je kan stukken goedkoper vliegen dan vanaf Schiphol. De reden dat je zo goedkoop vliegen kunt is dat je niet de hoge Nederlandse toeslagen betaals waaronder de vliegtaks.

Bremen Airport

Bremen Airport, ookwel Flughafen Bremen, is een luchthaven gelegen bij de Noord-Duitse stad Bremen. Dit vliegveld is al gebouwd in 1913. In 1920 begon KLM met het uitvoeren van een verbinding tussen Amsterdam en Hamburg en Kopenhagen die een tussenlanding had in Bremen. Nadat de luchthaven tijdens de oorlog enkele jaren in handen van de Amerikanen was ging het in de jaren '50 weer open voor passagiers en werden er transatlantische vluchten opgestart naar onder andere Rio de Janeiro en New York. In 1989 had Bremen Airport voor het eerst meer dan een miljoen passagiers op jaarbasis. De maatschappij die vliegt op het grootste aantal bestemmingen is low cost maatschappij Ryanair. Ze hebben vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen van goedkope tickets waaronder vliegen nog goedkoper wordt. Vanaf Bremen wordt alleen gevlogen op bestemmingen in Europa, met uitzondering van Turkije en Tunesië.

Het vliegveld is niet groot maar wordt door vele als zeer aangenaam ervaren. Een rustig en prettig vertrekpunt voor je vakantie. De Bremenhalle in het vliegveld huisvest een klein luchtvaart en ruimtevaart museum. Leuk om de tijd te doden als je op een vlucht aan het wachten bent. Hier zie je onder andere de Junkers G38 Bremen en het de eerste Spacelab module. Het centrum van Bremen is te bereiken via een goede tramverbinding. De rit duurt ongeveer 10 minuten en kost 2,10 Euro. Elke 10 minuten (op zondag elke 30 minuten) vertrekt er een tram.

Luchtvaartmaatschappijen op Bremen Airport

De onderstaande luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan vanaf Bremen Airport. Bij andere artikelen in deze serie staan slechts een beperkt aantal bestemmingen genoemd, maar omdat het hier wat minder bestemmingen betreft staan hier alle bestemmingen genoemd die vanad Bremen zonder overstappen bereikt kunnen worden.

Terminal 1

 • Air Berlin (Spanje, Turkije, Antalya, Las Palmas, Palma de Mallorca, Nuremberg)
 • Air Europa (Spanje, Palma de Mallorca)
 • Air France Régional (Frankrijk, Parijs Charles de Gaulle)
 • Air Via (Bulgarije, Bourgas, Varna)
 • Blue Wings (Turkije, Antalya)
 • Germania (Turkije, Spanje, Antalya, Istanbul, Palma de Mallorca)
 • Hamburg International (Turkije, Antalya, Izmir)
 • Inter Airlines (Turkije, Istanbul Atatürk)
 • Karthago Airlines (Tunesië, Djerba, Monastir)
 • KLM Cityhopper (Nederland, Amsterdam)
 • Lufthansa (Duitsland, Berlijn, Frankfurt, München, Stuttgart)
 • Lufthansa Regional Eurowings (Duitsland, Frankfurt)
 • Lufthansa CityLine (Duitsland, München)
 • Ostfriesische Lufttransport (Brussel, Bristol, Kopenhagen, Hamburg, Nice, Palma de Mallorca, Nürmberg, Toulouse, Zurich)
 • Ryanair (Alicante, Boedapest, Dublin, Edinburgh, Girona, Haugesund, Londen, Malaga, Malta, Manchester, Marseille, Milaan, Oslo, Palma de Mallorca, Parijs Beauvais, Pisa, Riga, Sardinië, Stockholm, Tampere, Trapani, Venetië, Verona)
 • Sky Airlines (Turkije, Antalya)
 • SunExpress (Turkije, Antalya)
 • Tunis Air (Tunesië, Monastir)
 • XL Airways Germany (Turkije, Spanje, Griekenland, Antalya, Fuerteventura, Heraklion, Korfu, Kos, Las Palmas, Malaga, Palma de Mallorca, Rhodos, Tenerife)

Lees verder

© 2008 - 2019 Dessal, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Goedkoop vliegen naar Alicante, SpanjeGoedkoop vliegen naar Alicante, SpanjeAlicante is een populaire vliegbestemming voor Nederlandse vakantiegangers. Het is daarom van belang om te weten hoe je…
Goedkoop vliegen vanaf Münster Osnabrück: maatschappijenGoedkoop vliegen vanaf Münster Osnabrück: maatschappijenJe wil graag op vakantie, maar omdat dit toch al niet zo goedkoop is wil je graag besparen op de kosten van je vliegtick…
Goedkoop vliegen naar Turkije met Tailwind AirlinesGoedkoop vliegen naar Turkije met Tailwind AirlinesTailwind Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt van een naar dertien verschillende bestemmi…
Goedkoop vliegen naar Antalya met Sky AirlinesGoedkoop vliegen naar Antalya met Sky AirlinesGoedkoop vliegen naar Antalya doe je met Sky Airlines. Het is een van de vele maatschappij die goedkope vluchten aanbied…
Goedkoop vliegen naar Agadir in MarokkoGoedkoop vliegen naar Agadir in MarokkoAgadir is een van de populairdere kustbestemmingen in Marokko voor Marokkaanse Nederlanders maar ook voor Nederlandse to…

Reageer op het artikel "Goedkoop vliegen vanaf Bremen: maatschappijen"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Dessal
Laatste update: 26-12-2008
Rubriek: Auto en Vervoer
Subrubriek: Vliegen
Special: Vliegen buitenland
Schrijf mee!